Vi søker etter en positiv kulturbygger som jobber godt i team og er god på å gjøre andre bedre. Du har erfaring fra anleggsbransjen og et ønske om å lede vår nye avdeling i Arendal.

Ønskede kvalifikasjoner
3-5 årig teknisk utdannelse. Lang erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse.
Lang og god erfaring innen anleggsdrift.
Økonomiforståelse.
God kjennskap til PC / programvare.
Strukturert og rydding.
Kontraktforståelse.

Vi kan tilby spennende utfordringer i et faglig og ekspansivt miljø. Vi har en oppdatert maskinpark hvor de fleste maskiner er utstyrt med GPS. Gode lønns-og arbeidsbetingelser.

Bli med på laget som flytter fjell
Vi signerer stadig nye kontrakter og vinner oppdrag over hele Norge.
Vi har nettopp del-overlevert BGs hittil største prosjekt på E6 Kapskarmo sør for Mosjøen, kontrakt på 380 millioner. En fornøyd og imponert byggherre kunne sette trafikk på den ulykkesutsatte strekningen i begynnelsen av oktober. Vi er stolte over innsatsen til våre ansatte og samarbeidspartnere.

Akkurat nå jobber vi blant annet på Evenes flystasjon, og i oppstartsfasen på Fv 541 på Bømlo til ca 300 mill. Vi har også nylig inngått kontrakt med Aker Stord.
Det er blitt gjort en formidabel innsats av alle ansatte de siste årene, og som en følge av dette klarer vi å konkurrere med de aller fleste. Kulturen som ligger i B&G med å reise på anlegg, danner grunnlaget for den suksessen vi har hatt de senere år, dette i tillegg til at vi klarer å rekruttere lokal arbeidskraft som er villige til å reise. De siste kontraktene gjør også at vi fortsatt kan vokse, selv med den beinharde konkurransen vi har fra både nasjonale og utenlandske aktører.

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til:
Øyvind Langemyr, tlf 916 88 556 eller oyvind.langemyr@bg.no
Søknad med CV sendes til post@bg.no innen 1. mars
og merkes med stillingen AVDELINGSLEDER