Doosan DX 255 LC

posted in: Uncategorized | 0

B&G har investert i ny gravemaskin. Vår første Doosan.

For å gjøre jobben på best mulig måte er det viktig med riktig og best utstyr. Derfor har vi nå investert i vår første Doosan fra Rosendal Maskin.
Vi er nå stolt eier av en Doosan DX 255 LC.
I 2013 investert B&G for 22 millioner i nye maskiner og utstyr, Det ble bl.a. kjøpt 5 gravemaskiner, vals, hjullaster, borerigg, trekkvogn, maskinhenger, lift med mer. Og hittil i 2014 har vi investert for 14 mill i gravemaskiner, lastebiler, brakkerigg etc.

Fakta om Doosan DX 255 LC

I det populære 25 tonns markedet har Doosan et meget godt alternativ. Sterk motor, god hydraulikkapasitet, høy bryte- og gravekraft er egenskaper som gjør Doosan til et naturlig valg i denne klassen. Den moderne hytta gir god sikt i alle retninger, og er komfortabel for lange arbeidsdager.

DX 255LC-3 har pumpekapasitet på 2*219 l/min, Doosan 6 sylindret motor med EGR partikkelfilter på 185 hk. Sammen med motorstyringen e-EPOS, gir maksimal styrke og minimal bruk av drivstoff. Valget mellom 4 effektprogram eller 4 arbeidsprogram gir mulighet for god utnyttelse av maskinen. DX 255LC-3 har en 5,9 meters bom og 3,0 meter stikke som standard. Dette gir en maks rekkevidde på 10,17 meter og gravedybde på 6,81 meter.
Den nye store hytta har bedre sikt i alle retninger og ROPS veltesikkert førerhus med overtrykk. Med den nye velgebryteren styrer du effektivt den 7 " skjermen. Her overvåkes og kontrolleres alle maskinens funksjoner.
Doosan sine gravemaskiner er designet med tanke på enkelt daglig vedlikehold, det er enkel tilgang til de fleste servicepunktene fra bakkenivå.
Leveres standard med kombihydraulikk, med eller uten skjær, G70 hk-feste og 1250 l graveskuff. Vi kan levere et godt utvalg av tilleggsutstyr som sentralsmøring, Webasto og annet utstyr tilpasset ditt behov.

Share