Fremhevet bilde

Aktuelt

Trainee Bygg- og anleggsingeniør - muligheter for nyutdannede ingeniører med Bachelor eller Master

Bertelsen & Garpestad i samarbeid med Næringsforeningen for Stavangerregionen og UiS søker Trainee Bygg- og anleggsingeniør - muligheter for nyutdannede ingeniører med Bachelor eller Master Bertelsen & Garpestad har det siste halve året inngått nye store kontrakter og derfor er det viktigere enn noen gang å rekruttere gode fagarbeidere til bransjen. Våre ansatte er en viktig ressurs. Vi ser viktigheten av å få nyutdannede inn tidlig for å gi dem et godt grunnlag i arbeidslivet. Samtidig som vi lærer bort vår bedriftskultur, tar vi inn rett med mål om å kunne tilby fast jobb når året er omme.

Trainee Bygg- og anleggsingeniør - muligheter for nyutdannede ingeniører med Bachelor eller Master

Bertelsen & Garpestad i samarbeid med Næringsforeningen for Stavangerregionen og UiS søker

Trainee Bygg- og anleggsingeniør 

- muligheter for nyutdannede ingeniører med Bachelor eller Master

 

Bertelsen & Garpestad har det siste halve året inngått nye store kontrakter og derfor er det viktigere enn noen gang å rekruttere gode fagarbeidere til bransjen.

 

Våre ansatte er en viktig ressurs. Vi ser viktigheten av å få nyutdannede inn tidlig for å gi dem et godt grunnlag i arbeidslivet. Samtidig som vi lærer bort vår bedriftskultur, tar vi inn rett med mål om å kunne tilby fast jobb når året er omme.

 

Om programmet:
TRAINEE SØRVEST er et tverrfaglig traineeprogram som rekrutterer nyutdannede toppkandidater til regionen. Dette skaper store muligheter for nyutdannede studenter og næringslivet som er i stadig utvikling. Målsettingen er å beholde og tiltrekke de beste kandidatene for å sikre riktig kompetanse til regionenes næringsliv. Vi tilbyr hvert år et bredt spekter av stillinger innen flere ulike fagområder. 

Traineeperioden er fra august til august, og du er ansatt i bedriften i 1 år. Parallelt følger du et faglig utviklingsprogram som er satt sammen av Næringsforeningen og UiS. Vi vil at du skal trives her i regionen, og bli del av et nettverk. Det legges derfor opp til sosiale sammenkomster og aktiviteter gjennom året.  
Hele 9 av 10 får tilbud om jobb etter endt traineeperiode!  

 

Bertelsen & Garpestad satser på yngre krefter

Som bedrift har vi fokus på at det ikke er forskjell på fast ansatte, lærlinger eller vår trainee. Alle er invitert med på alle sosiale tilstelninger vi har. Alt fra pizzakvelder, sommerfest, julebord eller firmatur. Alle inkluderes, forteller Henning Lysgaard.

 

Bli med på laget som flytter fjell

Bertelsen & Garpestad har oppdrag over hele Norge, og som trainee må man påregne en del reisevirksomhet for å være en del av laget. Det er en fantastisk mulighet til å få sett en del av dette flotte landet vårt. I tillegg er det utrolig gøy å kunne dra tilbake å kjøre en vei eller gjennom en tunnel og kjenne på følelsen av stolthet å kunne si – dette har jeg vært med på å bygge!

 

Hva ser B&G etter?

Vi ser etter engasjerte unge mennesker som vil noe og som har en god innstilling. Det er en fordel med lokal tilknytning og vi håper å kunne friste en utflyttet student til å vende nesen hjemover igjen. Topp karakterer er kanskje ikke det viktigste for oss, men du må ha bestått i alle fag sier Henning Lysgaard. God motivasjon og rett positiv holdning i læretiden, er avgjørende for å få muligheten til fast jobb i Bertelsen & Garpestad.

 

Akkurat nå har vi flere ledige stillinger. Se alle her: https://www.bg.no/jobb/ledige-stillinger/

 

Generelle krav for å bli trainee i Trainee SørVest: 

  • Bachelor- eller mastergrad 
  • Maksimum 2 års arbeidserfaring 
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper 

 

 

Søk traineestilling hos Bertelsen og Garpestad

Søknadsfrist 31. januar

Mer info og søknad sendes https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=286263751

 

…………

 

 

FAKTA OM BERTELSEN & GARPESTAD

Firmaet ble etablert i 1959, er et ledende maskinentreprenørfirma innen bygg og anlegg. Firmaet omsetter årlig for ca 2 milliarder og har over 300 ansatte. Typiske prosjekter for oss er vegbygging, kraftanlegg, masseflytting og sprengningsarbeider. Selskapet inngår i konsernet B&G Holding AS som til sammen består av over 20 selskaper. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge. Vi får stadig nye, utfordrende og spennende oppdrag.

 

BERTELSEN & GARPESTAD - ET FIRMA I VEKST!

Vi vinner stadig nye store kontrakter rundet i hele Norge. Nylig signerte Bertelsen & Garpestad AS og B&G Tunnel AS en avtale om bygging av E18 i Porsgrunn-området, med en verdi på om lag 950 millioner kroner. I høst inngikk vi en avtale om å bygge nye Nerlandsøybrua i Møre og Romsdal. En 574 meter lang betongbru med åtte spenn for nesten 450 millioner kroner.

 

Våre største oppdrag består av bygging av vei for det offentlige. I tillegg har vi oppdrag med boring, sprengning og masseflytting i flere steinbrudd, kraftanlegg samt opparbeidelse av boligfelt og næringsareal. Våre prosjekt er fordelt over hele Norge, og vi har lang tradisjon for arbeid ute på anlegg. Men vi utfører også en del oppdrag lokalt. Ingen jobb er for liten, ingen for stor. Maskinparken vår er i den senere tid fornyet, og vi har gravemaskiner fra 1-75 tonn. De fleste er utstyrt med GPS for å få en effektiv drift og utnytte maskinene maksimalt i tillegg til mindre klimautslipp.

Aktuelt

scroll til toppen