Fremhevet bilde

Om oss

Om oss

Med over 60 års erfaring har Bertelsen & Garpestad AS blitt en solid aktør i entreprenørbransjen. Våre største oppdrag består av bygging av samferdsel for det offentlige. Vi har oppdrag over hele Norge og lang tradisjon for arbeid ute på anlegg. Vi utfører alle typer entreprenørtjenester innen anlegg, eiendom og utbygning.

Vi har en ny og moderne maskinpark som er både effektiv og bærekraftig med hensyn til miljø og produksjon. Vi har GPS basert maskin styring alle maskiner for å opp nå effektiv produksjon og kvalitet. Dette bidrar også til å oppfylle kvalitetskrav som stilles av oppdragsgiver. Bertelsen & Garpestad AS har sentral godkjenning i tiltaksklasse for de fleste fagområder.

Vi verdsetter faglig kompetanse hos våre ansatte og setter våre fire verdier høyt i vår arbeidshverdag: Tradisjon, Effektivitet, Inkluderende og Profesjonell. I tillegg til dette er det viktig for oss å tenke fremtidsrettet. Vi legger derfor mye tid og ressurser i utvikling av systemer og utstyr, samt kompetanse utvikling av alle ansatte.

Les gjerne mer om oss i :

vår brosjyre

Vår policy i Bertelsen & Garpestad AS.

Forretningside

Bertelsen & Garpestad skal levere entreprenørtjenester innenfor våre kjerneområder til riktig pris og kvalitet i nært samarbeid med kundens krav og ønsker. Vårt omdømme skal være basert på gjennomføringsevne og gode løsninger.

Verdier

Målrettet – Engasjert – Kompetent – Trivsel – Innovativ – Grundig

scroll til toppen